Der er netop kommet nogle opmuntrende nyheder fra Roche. En analyse af resultaterne af Roches fase III GENERATION HD1-forsøg, som blev stoppet i marts 2021, har vist, at en delmængde af patienterne kan have gavn af Tominersen. Analysen viste, at mindre hyppig dosering af Tominersen kan gavne yngre patienter vil have mindre fremskreden sygdom. Roche planlægger nu et nyt fase II-studie for denne specifikke gruppe. Du kan læse mere her

Mai-Lise Nguyen, der er ansvarlig for Global Patient Partnership hos Roche, udtrykte sin påskønnelse af engagementet fra alle Tominersen-undersøgelsesdeltagerne, deres familier og undersøgelsesholdet og sagde, at "deres bidrag førte til ny vigtig videnskabelig indsigt".

EHDN er vært for et 90 minutters webinar om resultaterne af GENERATION HD1, rettet mod en professionelt publikum, den 20. jan. 2022 kl. 17:00 CET. Hvis du gerne vil deltage i webinaret, kan du tilmelde dig her

EHA er også vært for et webinar om samme emne, henvender sig til et ikke-videnskabeligt publikum, den 24. jan. 2022 18:00 CET. Hvis du gerne vil deltage i webinaret, kan du tilmelde dig her

da_DKDanish