For at afslutte maj måned på den mest inspirerende og håbefulde måde havde International Huntington Association og European Huntington Association et webinar med Dimitri Poffé, en fortaler for Huntingtons sygdom, der bevæger samfundet, mens han rejser rundt i Sydamerika på cykel.

Dimitri er Huntington-positiv, men han har ikke udviklet nogen symptomer. Da det gik op for ham, at han havde genet, besluttede Dimitri at gøre det, der gør ham glad, nemlig at rejse rundt i verden. Under samtalen fortalte Dimitri, hvor bange han er, og at han bliver træt efter mange timers cykling, men at han er stærk nok til at blive ved med at presse på, også fordi han ønsker at gøre en forskel og lære alle de forskellige Huntingtonforeninger i Latinamerika at kende.

Han er nu i Colombia og har endda vist alle, hvor smukt landet er. Deltagerne havde mulighed for at stille Dimitri alle de spørgsmål, de havde, og alle havde en chance for at lære Dimitri bedre at kende, samtidig med at de fik et stort håb for fremtiden.

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish
Spring til indhold