International Huntington Association har modtaget en meget generøs donation. Det er en norsk donor, der står bag donationen. Han ønsker at forblive anonym. Pengene er øremærket til en ny stilling på IHA's kontor i Lissabon og er givet på denne betingelse. Den nyoprettede stilling vil styrke IHA's arbejde i forhold til at kommunikere med allerede eksisterende medlemmer og nye nationale HD-organisationer, der er ved at blive oprettet. Desuden skal marketing- og kommunikationsafdelingen styrkes. Formanden for IHA, Svein Olaf Olsen, oplyser, at pengene vil blive anvendt i overensstemmelse med donors ønsker og forudsætninger for gaven. Vi kan læse i alle statistikker, der gælder for LinkedIn, Facebook, Instagram og vores egen hjemmeside, at artikler bliver læst uden for Nordamerika og Europa - næsten ugentligt får vi henvendelser fra lande, som vi ikke tidligere har kommunikeret med, eller som det er længe siden, vi har haft kontakt med. Indtil nu har Daniela arbejdet i døgndrift for at følge med. Derfor er denne donation meget værdsat.

Miguel Caetano, nyt holdmedlem i International Huntington Association
Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish