Roche/ Genentech meddeler, at fase II GENERATION HD2-undersøgelsen nu er åben. Det er en god nyhed for det internationale samfund, da det er planlagt at blive gennemført i 15 lande (Argentina, Østrig, Australien, Canada, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, New Zealand, Polen, Portugal, Spanien, Schweiz, Storbritannien og USA). Det starter i USA, men yderligere steder i Nordamerika, Europa, Sydamerika og Oceanien vil blive offentliggjort på kataloger over kliniske forsøg, så snart der foreligger en godkendelse.

Se den fulde erklæring her.

European Huntington Association er vært for et webinar om denne undersøgelse den 19. januar kl. 18.00 CET. Du kan tilmelde dig her.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish