MENA Organization for Rare Diseases annoncerer det tredje årsmøde, MENA-organisationen for sjældne sygdommes årsmøde og udstilling 2024 der afholdes i Movenpick Grand Al Bustan Dubai fra den 1. til den 4. februar 2024.

Denne konference bliver den største begivenhed for sjældne sygdomme i regionen og varer i 4 dage, hvor eksperter vil levere den mest opdaterede viden i præsentationer, workshops og gruppemøder relateret til sjældne sygdomme inden for forskellige medicinske områder, herunder neurologi, onkologi, oftalmologi, dermatologi, genetik, metabolisme, kirurgi, kardiologi, lungemedicin, endokrinologi og pædiatri. I sin tredje cyklus vil konferencen lægge særlig vægt på kunstig intelligens inden for sjældne sygdomme, nyere forskning inden for sjældne sygdomme, regionale erfaringer og resultater inden for sjældne sygdomme, medicinske og støttende tjenester til mennesker med sjældne sygdommeog de seneste fremskridt inden for diagnostik og behandling af sjældne sygdomme. Mere end 120 fremtrædende talere vil deltage, herunder mere end 40 internationale eksperter.

Udstillingen vil give mere end 50 virksomheder, der beskæftiger sig med sjældne sygdomme, mulighed for at kommunikere direkte med deltagerne for at forstå deres behov og præsentere deres produkter og tjenester. Der forventes mere end 1000 deltagere, hvoraf mere end 30% kommer fra andre lande. Mødet vil blive besøgt af sundhedspersonale, herunder læger fra forskellige specialer, tandlæger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale, farmaceuter, laboratoriepersonale, genetiske rådgivere, studerende inden for medicin og lægevidenskab, forskere, videnskabsfolk og undervisere. Personer med sjældne sygdomme og deres familier vil også deltage ved at overvære præsentationer, workshops og gruppemøder. Laboratorier, medicinalfirmaer, klinikker og hospitaler, akademiske og kommunale institutioner, støtte- og interessegrupper samt flere myndigheder og selskaber med fokus på sjældne sygdomme vil også deltage.

På mødet vil der blive uddelt priser til de bedste indsendte abstracts. Desuden vil prisen for fremragende præstationer inden for sjældne sygdomme blive uddelt til pionerer inden for sjældne sygdomme, herunder forskere, sundhedsudbydere og samfundsforkæmpere.

Målet med dette møde er at samle alle parter, der er involveret i sjældne sygdomme, på ét sted for at skabe kontakt og udveksle viden med henblik på at øge bevidstheden, fremme forskningen og give bedre pleje til personer med sjældne sygdomme.

For mere information besøg venligst www.menararediseases.com, e-mail contact@menararediseases.comeller ring på +971509225332.

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish