HS-samfundet kender allerede Dimitri Poffés eventyr alt for godt, og nu kommer verden også til det. Den franske rejsende, som er på cykeltur gennem hele Sydamerika for at skabe opmærksomhed om Huntingtons sygdom, får nu sin egen dokumentarfilm til at berette om sin rejse.

En episk cykeltur på 18.000 kilometer for Huntingtons sygdom fra Mexico til Patagonien. "The Present" er en eventyrdokumentar fra 2023 med historien om Dimitri Poffé, en fransk rejsende, der forlod sit hjemland Frankrig for at tage på en cykeltur fra Mexico City til Ushuaia, efter at han var blevet testet positiv for Huntingtons sygdom.

Dokumentarfilmen er lavet af Cascada Expediciones og er instrueret af Timothy Dhalleine. Soundtracket er lavet af Bastian Bascuñan og Miguel Johnson.

Du kan allerede nu se traileren til filmen, der udkommer til august:

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish
Spring til indhold