Jasmine og Sai er high school-elever fra USA. De er to unge mennesker, som er fast besluttet på at gøre en forskel og inspirere andre til at følge trop. 

Et fundraising-initiativ, som de har startet og administreret, har for nylig indsamlet utrolige $2000 til Huntingtons sygdom.

Oprindeligt havde de planlagt at bruge deres fritid på frivilligt arbejde, men pludselig blev de inspireret til at lave en indsamling i stedet. De ønskede, at overskuddet skulle gå til en velgørenhedsorganisation for sjældne sygdomme, og de valgte at fokusere på Huntingtons sygdom (HS), som Sais mor fik konstateret i 2012. 

Jasmine forklarer, hvordan de kickstartede initiativet. "Vi besluttede os for at tage et stort spring fremad og stifte vores egen organisation, så vi bedre kunne skabe forbindelse til vores sag og øge bevidstheden om HS. Efter at have fået et officielt logo og navn - Rise Against Huntington's - udvidede vi vores team. Vi indså, at vi kun kunne få succes, hvis vi havde mange venners hjerter og hjerner til at støtte os undervejs."

Sai tilføjer, at de besluttede sig for at lave et bagesalg. "Efter at have fået hjælp fra over 30 personer kunne vi finde på et produkt at sælge og en plan for at sælge det. Det tog mange lange timer med dedikation og udholdenhed at kommunikere, organisere og effektivt få denne indsamling til at fungere gennem vores respektive gymnasier, Manalapan High School og Biotechnology High School. Vi fandt på en markedsføringsplan, udførte den og administrerede bestillinger til vores kagesalg".

Resultaterne overgår langt forventningerne. "I sidste ende solgte vi nok specialfremstillede cookies, brownies og cupcakes til at indsamle omkring $2000, langt over vores oprindelige mål på $500. Siden da har vi fejret vores succes og er allerede i gang med at planlægge vores næste indsamling."

Jasmine og Sai ønsker, at deres historie skal inspirere andre gymnasieelever til at vide, at det at være ung ikke forhindrer dig i at udvikle dine egne fundraising-aktiviteter og organisationer. De ville ikke være, hvor de er nu, uden mod og lederskab. De står som inspiration for andre high school-elever.

Formanden for International Huntington Association (IHA), Svein Olaf Olsen, siger: "Vi er enormt taknemmelige over for Sai og Jasmine for de midler, de har indsamlet til støtte for familier med Huntingtons sygdom. Deres initiativ, dedikation, store hjerter og store smil er en inspiration."

Jasmin
Sai
Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish