Så er det officielt! International Huntington Association er nu en del af RDI, Rare Diseases International. Dette er et stort skridt for IHA, da det betyder, at vi ikke kun spiller en vigtig rolle i samfundet for HS, men også i samfundet for sjældne sygdomme.

"Vi er meget glade for at være blevet accepteret som fuldgyldigt medlem af RDI. Det betyder meget for os, og det er fantastisk at kunne fortælle verden, at vi har nået denne position i det år, hvor vi fejrer vores 50-års jubilæum", siger Svein Olaf Olsen, præsident for International Huntington Association.

Præsidenten tilføjer: "Dette er forhåbentlig begyndelsen på et langt samarbejde. Vi ønsker blandt andet at kunne arbejde sammen med RDI globalt. Vi har i lang tid ønsket at blive partner med Verdenssundhedsorganisationen (WHO), og vi vil se, om vi kan gøre noget med RDI i den sammenhæng."

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish