SOM Biotech, en virksomhed, der arbejder med opdagelse og udvikling af lægemidler i klinisk fase, og som er baseret på en unik proprietær platform for kunstig intelligens (SOMAIPRO®), er glad for at kunne meddele, at rekrutteringen til det kliniske fase IIb-studie med SOM3355 som behandling af Huntingtons chorea er afsluttet.

Efter et fase IIa-forsøg, hvor patienterne bekræftede den gode sikkerhedsprofil og de kliniske fordele ved koreiske bevægelser, gennemførte SOM Biotech et 12-ugers dobbeltblindet, placebokontrolleret fase IIb-forsøg, hvor effekten og sikkerheden af to dosisregimer blev vurderet. Resultaterne forventes at foreligge inden årets udgang.

Klik her for at læse fuld pressemeddelelse.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish
Spring til indhold