Grundlæggelse af Huntington's Disease Society of Pakistan

24. aprilth 2024

I sidste uge blev endnu en national forening oprettet. Huntington's Disease Society of Pakistan (HDSOP) sluttede sig til den voksende liste af organisationer, der er dedikeret til at forbedre livet for dem, der er ramt af Huntington's sygdom. 

Projektet blev støttet af International Huntington Association (IHA), som har til formål at sikre, at alle HS-familier i alle dele af verden har adgang til støtte i deres eget land og på deres eget sprog. 

Mustafa Mehkary, som var drivkraften bag oprettelsen af HDSOP, siger: "Jeg er glad for at være en del af de fremskridt, der sker med hensyn til at opfylde behovene hos HS-patienter og familier i Pakistan. Det har været et privilegium at arbejde med IHA for at få dette til at lykkes. Uden deres hjælp ville det ikke have været muligt. "

IHA's præsident, Svein Olaf Olsen, siger, at "fødslen af HDSOP er en virkelig vigtig milepæl. Jeg vil gerne takke Mustafa og alle, der er involveret i dette samarbejde, for deres vedholdende dialog og engagement." Svein Olaf fortsætter: "Vi må huske på, at der stadig er lang vej igen i kampen for at sikre bedre pleje til familier med HS. Vi vil fortsætte med at være fortalere, ikke kun for Pakistan, men for mennesker over hele verden."

Hvis du vil vide mere om Huntington's Disease Society of Pakistan, kan du besøge Hjemmeside.

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish