Tidligere på ugen offentliggjorde Sage Therapeutics resultaterne af deres SURVEYOR-undersøgelse, som kvantificerede de kognitive konsekvenser af Huntingtons sygdom. Ved hjælp af HD-Cognitive Assessment Battery (HD-CAB) målte de forskellen mellem 29 raske frivillige og 40 deltagere med HS. Som et sekundært resultat målte undersøgelsen sikkerheden og tolerancen af dalzanemdor og fandt, at behandling med denne orale medicin generelt blev tolereret godt uden nye sikkerhedssignaler. Virksomheden fortsætter med at evaluere data fra SURVEYOR-studiet og planlægger at anvende relevante erfaringer i det igangværende arbejde med dalzanemdor-programmet. 

Lesley White, direktør for Pipeline Patient Engagement & Advocacy hos Sage, udtrykte sin taknemmelighed over for HS-samfundet og sagde: "Vi vil gerne anerkende de meningsfulde bidrag fra alle, der har gjort denne forskning mulig. Sage er utrolig taknemmelig for den tid og rolle, som deltagere i undersøgelsen, familiemedlemmer, plejepartnere og fortalere har spillet.

For yderligere information, se venligst pressemeddelelse.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish
Spring til indhold