Roche'ile saabus äsja mõned julgustavad uudised. Roche'i III faasi GENERATION HD1 uuringu tulemuste analüüs, mis lõpetati märtsis 2021, näitas, et teatud patsientide alamhulgale võib Tominersen olla kasulik. Analüüs näitas, et Tominerseni harvemini manustatavast annusest võivad kasu saada nooremad patsiendid, kelle haigus on vähem kaugelearenenud. Roche kavandab nüüd uut II faasi uuringut selle konkreetse rühma jaoks. Loe lähemalt siin

Mai-Lise Nguyen, kes vastutab Roche'i globaalse patsiendipartnerluse eest, avaldas tunnustust kõigi Tominerseni uuringus osalejate, nende perekondade ja uurimismeeskonna pühendumuse eest, öeldes, et "nende panus viis uute oluliste teaduslike arusaamadeni".

EHDN korraldab 90-minutilise veebiseminari GENERATION HD1 tulemuste kohta, suunatud professionaalne publik, 20. jaanuaril 2022 kell 17:00 CET. Kui soovite veebiseminaril osaleda, saate registreeruda siin

EHA korraldab samal teemal ka veebiseminari, suunatud mitteteaduslikule publikule, 24. jaanuaril 2022 kell 18:00 CET. Kui soovite veebiseminariga liituda, saate registreeruda siin

etEstonian