Et lõpetada maikuu teadlikkuse tõstmise kuu kõige inspireerivamal ja lootustandvamal viisil, korraldasid Rahvusvaheline Huntingtoni Assotsiatsioon ja Euroopa Huntingtoni Assotsiatsioon veebiseminari koos Dimitri Poffé'ga, Huntingtoni tõve eestkõnelejaga, kes liigutab kogukonda, reisides Lõuna-Ameerikat mööda jalgratast.

Dimitri on Huntington-positiivne, kuid tal ei ole tekkinud mingeid sümptomeid. Kui ta sai aru, et tal on geen, otsustas Dimitri teha seda, mis teda õnnelikuks teeb, st reisida mööda maailma. Vestluses rääkis Dimitri sellest, kui hirmus ta on ja et ta väsib pärast pikki rattasõite, kuid et ta on piisavalt tugev, et jätkata pingutamist, ka seetõttu, et ta tahab midagi muuta ja tutvuda kõigi erinevate Ladina-Ameerika Huntingtoni ühingutega.

Ta on nüüd Kolumbias ja näitas isegi kõigile, kui ilus see riik on. Osalejatel oli võimalus esitada Dimitrile kõik küsimused, mis neil olid, ja kõigil oli võimalus Dimitrit paremini tundma õppida, omades samas suurt lootust tulevikuks.

Kategooriad: Uudised

0 Märkused

Lisa kommentaar

Avatari paigutaja

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

etEstonian
Skip to content