See on ametlik! Rahvusvaheline Huntingtoni Assotsiatsioon on nüüd RDI (Rare Diseases International) osa. See on suur samm IHA jaoks, sest see tähendab, et me ei mängi olulist rolli mitte ainult HD-kogukonnas, vaid ka haruldaste haiguste kogukonnas.

"Meil on hea meel, et meid võeti vastu RDI täisliikmeks. See tähendab meile väga palju ja võimalus öelda maailmale, et oleme selle positsiooni saavutanud aastal, mil tähistame oma 50. aastapäeva, on fantastiline," ütles Svein Olaf Olsen, Rahvusvahelise Huntingtoni Assotsiatsiooni president.

President lisab: "See on loodetavasti pika koostöö algus. Muuhulgas tahame teha koostööd teadus- ja arendustegevusega ülemaailmselt. Me oleme juba pikka aega soovinud saada Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) partneriks ja vaatame, kas me saame selles kontekstis koos RDIga midagi teha."

Kategooriad: Uudised

0 Märkused

Lisa kommentaar

Avatari paigutaja

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

etEstonian