Selle nädala alguses teatas Sage Therapeutics oma uuringu SURVEYOR tulemustest, milles kvantifitseeriti Huntingtoni tõve kognitiivset mõju. Kasutades HD-Cognitive Assessment Battery (HD-CAB) mõõtsid nad erinevusi 29 terve vabatahtliku ja 40 HD-ga osaleja vahel. Teisene tulemusena mõõdeti uuringus dalzanemdor'i ohutust ja talutavust ning leiti, et ravi selle suukaudse ravimiga oli üldiselt hästi talutav, uusi ohutussignaale ei esinenud. Ettevõte jätkab SURVEYOR-uuringu andmete hindamist ja kavatseb asjakohaseid õppetunde rakendada dalzanemdor'i programmiga seotud käimasolevas töös. 

Lesley White, Sage'i patsientide kaasamise ja propageerimise direktor, avaldas tänu HD-kogukonnale, öeldes: "Me soovime tunnustada kõigi nende olulist panust, kes selle uuringu tegid võimalikuks. Sage on tohutult tänulik uuringus osalejate, pereliikmete, hoolduspartnerite ja advokaatide aja ja rolli eest.

Täiendavat teavet leiate veebilehelt pressiteade.


0 Märkused

Lisa kommentaar

Avatari paigutaja

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

etEstonian
Skip to content