Rochelta tuli juuri rohkaisevia uutisia. Maaliskuussa 2021 lopetetun Rochen vaiheen III GENERATION HD1 -tutkimuksen tulosten analyysissä on havaittu, että osa potilaista saattaa hyötyä Tominersenistä. Analyysi osoitti, että Tominersenin harvempi annostelu voi hyödyttää nuorempia potilaita, joiden tauti on vähemmän pitkälle edennyt. Roche suunnittelee nyt uutta vaiheen II tutkimusta tälle erityisryhmälle. Lue lisää täällä

Rochen maailmanlaajuisesta potilaskumppanuudesta vastaava Mai-Lise Nguyen ilmaisi arvostavansa kaikkien Tominersen-tutkimukseen osallistuneiden, heidän perheidensä ja tutkimusryhmänsä sitoutumista ja totesi, että "heidän panoksensa johti uusiin tärkeisiin tieteellisiin oivalluksiin".

EHDN järjestää 90 minuutin webinaarin GENERATION HD1 -tuloksista, suunnattu kohti ammattilaisyleisö, 20. tammikuuta 2022 klo 17:00 CET. Jos haluat osallistua webinaariin, voit rekisteröityä seuraavasti täällä

EHA järjestää myös webinaarin samasta aiheesta, suunnattu ei-tieteelliselle yleisölle, 24. tammikuuta 2022 klo 18:00 CET. Jos haluat osallistua webinaariin, voit rekisteröityä seuraavasti täällä

fiFinnish