Toukokuun tietoisuuskuukauden päättämiseksi mahdollisimman inspiroivalla ja toivoa herättävällä tavalla Kansainvälinen Huntington-yhdistys ja Euroopan Huntington-yhdistys järjestivät webinaarin Dimitri Poffén kanssa, joka on Huntingtonin taudin puolestapuhuja, joka liikuttaa yhteisöä matkustaessaan Etelä-Amerikkaa pyörällä.

Dimitri on Huntington-positiivinen, mutta hän ei ole saanut mitään oireita. Kun hän tajusi, että hänellä on geeni, Dimitri päätti tehdä sitä, mikä tekee hänet onnelliseksi, eli matkustaa ympäri maailmaa. Keskustelussa Dimitri kertoi, kuinka peloissaan hän on ja että hän väsyy pitkien pyöräilytuntien jälkeen, mutta että hän on tarpeeksi vahva jatkaakseen eteenpäin, myös siksi, että hän haluaa vaikuttaa ja tutustua kaikkiin Latinalaisen Amerikan eri Huntington-yhdistyksiin.

Hän on nyt Kolumbiassa ja jopa näytti kaikille, miten kaunis maa on. Osallistujat saivat esittää Dimitrille kaikki kysymykset, joita heillä oli, ja kaikki saivat tilaisuuden tutustua Dimitriin paremmin ja saada samalla paljon toivoa tulevaisuutta varten.

Kategoriat: Uutiset

0 kommenttia

Vastaa

Avatarin haltija

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish

Kirjaudu sisään

Siirry sisältöön