Kansainvälinen Huntington-yhdistys on saanut erittäin anteliaan lahjoituksen. Lahjoituksen takana on norjalainen lahjoittaja. Hän haluaa pysyä nimettömänä. Rahat on tarkoitettu uuteen virkaan IHA:n Lissabonissa sijaitsevaan toimistoon, ja ne annetaan tällä ehdolla. Vastaperustettu virka vahvistaa IHA:n työtä yhteydenpidossa jo olemassa oleviin jäseniin ja uusiin perustettaviin kansallisiin HD-järjestöihin. Lisäksi markkinointi- ja viestintäosastoa on vahvistettava. IHA:n puheenjohtaja Svein Olaf Olsen sanoo, että rahat käytetään lahjoittajan toiveiden ja edellytysten mukaisesti. Kaikista LinkedIniin, Facebookiin, Instagramiin ja omille verkkosivuillemme sovellettavista tilastoista voimme lukea, että artikkeleita luetaan Pohjois-Amerikan ja Euroopan ulkopuolella - lähes viikoittain saamme kyselyjä maista, joiden kanssa emme ole aiemmin olleet yhteydessä tai joiden kanssa emme ole olleet yhteydessä pitkään aikaan. Tähän asti Daniela on työskennellyt kellon ympäri pysyäkseen perässä. Siksi tätä lahjoitusta arvostetaan suuresti.

Miguel Caetano, Kansainvälisen Huntington-yhdistyksen uusi tiimin jäsen
Kategoriat: Uutiset

0 kommenttia

Vastaa

Avatarin haltija

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish
Siirry sisältöön