Roche ja Genentech ilmoittavat, että vaiheen II GENERATION HD2 -tutkimus on nyt avattu. Tämä on hieno uutinen kansainväliselle yhteisölle, sillä tutkimus on suunniteltu toteutettavaksi 15 maassa (Argentiina, Itävalta, Australia, Kanada, Tanska, Ranska, Saksa, Italia, Uusi-Seelanti, Puola, Portugali, Espanja, Sveitsi, Iso-Britannia ja Yhdysvallat). Se alkaa Yhdysvalloissa, mutta Pohjois-Amerikan, Euroopan, Etelä-Amerikan ja Oseanian lisäkohteista ilmoitetaan kliinisten tutkimusten hakemistoissa heti, kun hyväksyntä on saatu.

Katso koko lausunto täällä.

Euroopan Huntington-yhdistys järjestää tätä tutkimusta käsittelevän webinaarin 19. tammikuuta klo 18.00 CET. Voit ilmoittautua täällä.


0 kommenttia

Vastaa

Avatarin haltija

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish