On toukokuun tietoisuuskuukausi! Joka vuosi maailmanlaajuinen Huntingtonin tautiyhteisö yhdistyy toukokuussa yhteiseksi tehtäväkseen lisätä tietoisuutta tuhansista Huntingtonin tautia sairastavista ihmisistä. Tänä vuonna haluamme nostaa maailmanlaajuisen yhteisön ääntä ja antaa heille turvallisen tilan, jossa he voivat jakaa tarinoitaan, puhua Huntingtonin taudin kliinisen tutkimuksen tärkeydestä ja rohkaista heitä osallistumaan paikallisen yhdistyksen tapahtumiin.
Tällä hetkellä meillä on 2 vahvistettua aloitetta:

Webinaari

PROOF-HD-tutkimus - Mitä tulokset kertovat meille ja mitä seuraavaksi?
Rekisteröidy tulevaan webinaariin täällä ➡️bit.ly/Prileniawebinar

Kun uutiset PROOF-HD-tutkimuksen alustavista tutkimustuloksista tulivat viime viikolla, monet ihmiset olivat pettyneitä. Joissakin lähteissä tulokset esitettiin pelkästään negatiivisina, ja monet ilmaisivat suuren pettymyksensä.

Meidän mielestämme tulokset ovat paljon vaihtelevampia eivätkä suinkaan pelkästään negatiivisia. Osa tutkimukseen osallistuneista näyttää hyötyvän lääkkeestä selvästi. Tieto on valtaa

Rekisteröidy webinaariin ja muodosta oma mielipiteesi kuultuasi tohtori Michael Haydenin (Prilenia-yhtiön toimitusjohtaja ja toinen perustaja) esityksen tuloksista ja hänen arvionsa niiden merkityksestä.
Tohtori Ralf Reilman (PROOFHD:n päätutkija Euroopassa) esittelee myös ajatuksiaan tuloksista.

Valokuvakilpailu

Osallistu Stronger Together -valokuvakilpailuumme! Voit voittaa ilmaisen rekisteröitymisen EHA-konferenssiin 2023 Belgiassa.
Euroopan Huntington-yhdistys ja Kansainvälinen Huntington-yhdistys järjestivät valokuvakilpailun aikana. #MayAwarenessMonth2023 uutta ja luovaa mahdollisuutta lisätä tietoisuutta Huntingtonin taudista.
Puhumme aina maailmanlaajuisen HD-yhteisön merkityksestä ja siitä, miksi olemme yhdessä vahvempia, mutta nyt haluamme kuulla sen sinulta! Osallistu valokuvakilpailuumme lähettämällä meille kuva, joka edustaa "Vahvempi yhdessä HD-yhteisössä" -käsitteen yhtenäisyyttä.
Tässä ovat valokuvakilpailun säännöt:
- Lähetä vain yksi kuva ennen 25. toukokuuta sähköpostitse osoitteeseen participate@eurohuntington.org.
- Anna meille tietoja: Nimi ja sähköpostiosoite, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä
Voittajat julkistetaan 31. toukokuuta sekä International Huntington Associationissa että International Huntington Associationissa. Euroopan Huntington-yhdistystilit
Onnea! 

Ja lisää!

Sosiaalisessa mediassamme tulee olemaan erityisiä henkilöitä, jotka puhuvat HD-yhteisöstä, joten varmista, että seuraat kaikkia tiliämme, jotta et jää mistään paitsi!

Kategoriat: Uutiset

0 kommenttia

Vastaa

Avatarin haltija

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish