Jasmine ja Sai ovat lukiolaisia Yhdysvalloista. He ovat kaksi nuorta, jotka ovat päättäneet muuttaa asioita ja innostaa muita seuraamaan esimerkkiä. 

Heidän perustamansa ja hallinnoimansa varainkeräysaloite keräsi äskettäin uskomattomat $2000 Huntingtonin tautia varten.

Alun perin he aikoivat hyödyntää vapaa-aikaansa vapaaehtoistyöllä, mutta yhtäkkiä he saivat inspiraation perustaa sen sijaan varainkeräyksen. He halusivat, että tuotot menevät harvinaisten sairauksien hyväntekeväisyyteen, ja valitsivat kohteeksi Huntingtonin taudin (HD), joka diagnosoitiin Sain äidillä vuonna 2012. 

Jasmine kertoo, miten he käynnistivät aloitteen. "Päätimme ottaa ison harppauksen eteenpäin ja perustaa oman organisaation, jotta voisimme paremmin liittyä aatteeseemme ja lisätä tietoisuutta HD:sta. Saatuamme virallisen logon ja nimen - Rise Against Huntington's - laajensimme tiimiämme. Ymmärsimme, että voisimme menestyä vain, jos meillä olisi monien ystävien sydämet ja mielet tukemassa meitä matkan varrella".

Sai lisää, että he päättivät järjestää leivonnaismyynnin. "Saatuamme apua yli 30 ihmiseltä pystyimme keksimään myytävän tuotteen ja myyntisuunnitelman. Vaati monia pitkiä tunteja omistautumista ja sitkeyttä kommunikoida, organisoida ja saada tämä varainkeruu tehokkaasti toimimaan lukioidemme, Manalapan High Schoolin ja Biotechnology High Schoolin, kautta. Keksimme markkinointisuunnitelman, toteutimme sen ja hoidimme leivonnaismyyntitilaukset".

Tulokset ylittävät odotukset. "Lopulta myimme tarpeeksi keksejä, keksejä ja kuppikakkuja kerätäksemme noin $2000 eli reilusti yli alkuperäisen $500-tavoitteemme. Sen jälkeen olemme juhlineet menestystämme ja suunnittelemme jo seuraavaa varainkeruutapahtumaa."

Jasmine ja Sai haluavat, että heidän tarinansa inspiroi muita lukiolaisia tietämään, että nuoruus ei estä sinua kehittämästä omia varainkeräyksiä ja järjestöjä. He eivät olisi siinä, missä he nyt ovat, ilman rohkeutta ja johtajuutta. He ovat inspiraationa muille lukiolaisille.

Kansainvälisen Huntington-yhdistyksen (IHA) puheenjohtaja Svein Olaf Olsen sanoo: "Olemme valtavan kiitollisia Saiille ja Jasminelle varainkeruusta Huntingtonin tautia sairastavien perheiden tukemiseksi. Heidän aloitteellisuutensa, omistautumisensa, suuri sydämensä ja hymynsä ovat inspiraatiota."

Jasmine
Sai
Kategoriat: Uutiset

0 kommenttia

Vastaa

Avatarin haltija

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish