Se on virallista! Kansainvälinen Huntington-yhdistys on nyt osa RDI:tä (Rare Diseases International). Tämä on valtava askel IHA:lle, sillä se tarkoittaa, että meillä on tärkeä rooli paitsi HD-yhteisössä myös harvinaisten sairauksien yhteisössä.

"Olemme iloisia, että meidät on hyväksytty TKI:n täysjäseneksi. Tämä merkitsee meille paljon, ja on upeaa, että voimme kertoa maailmalle, että olemme saavuttaneet tämän aseman 50-vuotisjuhlavuotenamme", toteaa kansainvälisen Huntington-yhdistyksen puheenjohtaja Svein Olaf Olsen.

Presidentti lisää: "Tämä on toivottavasti alku pitkälle yhteistyölle. Haluamme muun muassa tehdä yhteistyötä TKI:n kanssa maailmanlaajuisesti. Olemme jo pitkään halunneet päästä Maailman terveysjärjestön WHO:n kumppaniksi, ja katsomme, voimmeko tehdä jotain TKI:n kanssa siinä yhteydessä."

Kategoriat: Uutiset

0 kommenttia

Vastaa

Avatarin haltija

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish