Pakistanin Huntingtonin tautiyhdistyksen perustaminen

24. huhtikuutath 2024

Viime viikolla perustettiin toinen kansallinen yhdistys. Pakistanin Huntingtonin tautiyhdistys (HDSOP) liittyi niiden järjestöjen kasvavaan joukkoon, jotka pyrkivät parantamaan Huntingtonin tautiin sairastuneiden elämää. 

Hanketta tuki Kansainvälinen Huntington-yhdistys (IHA), jonka tavoitteena on varmistaa, että jokainen HD-perhe maailman joka kolkassa saa tukea omassa maassaan ja omalla kielellään. 

Mustafa Mehkary, joka oli HDSOP:n perustamisen liikkeelle paneva voima, sanoo: "Olen iloinen saadessani olla mukana edistymässä HD-potilaiden ja -perheiden tarpeiden täyttämisessä Pakistanissa. On ollut etuoikeus työskennellä IHA:n kanssa tämän asian toteuttamiseksi. Ilman heidän apuaan tämä ei olisi ollut mahdollista. "

IHA:n puheenjohtaja Svein Olaf Olsen sanoo, että "HDSOP:n synty on todella tärkeä virstanpylväs. Haluan kiittää Mustafaa ja kaikkia tähän yhteistyöhön osallistuneita sitkeästä vuoropuhelusta ja omistautumisesta." Svein Olaf jatkaa: "Meidän on muistettava, että taistelussa paremman hoidon saamiseksi HD-perheille on vielä pitkä matka edessämme. Jatkamme edunvalvontaa, emme vain Pakistanin vaan ihmisten puolesta kaikkialla maailmassa."

Jos haluat lisätietoja Huntingtonin tautiyhdistyksestä Pakistanissa, käy osoitteessa verkkosivusto.

Kategoriat: Uutiset

0 kommenttia

Vastaa

Avatarin haltija

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish