Muistelmateoksessaan "We Exist" Tanita Allen kertoo vaikeuksista, joita hänellä oli, kun hänen oireensa diagnosoitiin oikein Huntingtonin taudiksi. Hänet diagnosoitiin kerta toisensa jälkeen väärin, koska lääkärit kieltäytyivät ottamasta huomioon, että myös afroamerikkalaiset voivat periä mutatoituneen geenin. Muistelmateoksessaan hän aloittaa voimakkaan tutkimuksen elämästään Huntingtonin taudin kanssa ja siitä fyysisestä ja henkisestä maksusta, jonka hän maksoi diagnoosin viivästymisen vuoksi. 

Tanita on nyt Huntingtonin taudin vannoutunut puolestapuhuja ja Forbes-lehden kirjoittaja. Lisätietoja Tanitasta ja hänen kirjastaan saat hänen verkkosivuiltaan: www.tanitaallen.com.

Kategoriat: Tarinat

1 kommentti

Vicki Owen & #183;toukokuu 18, 2024 3:13 pm

Tanita on uskomaton soturi Huntingtonin taudin puolesta!

Vastaa

Avatarin haltija

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish