Aiemmin tällä viikolla Sage Therapeutics julkisti tulokset SURVEYOR-tutkimuksestaan, jossa mitattiin Huntingtonin taudin kognitiivisia vaikutuksia. He mittasivat HD-Cognitive Assessment Battery (HD-CAB) -mittarilla 29 terveen vapaaehtoisen ja 40 HD:tä sairastavan osallistujan välisiä eroja. Toissijaisena tuloksena tutkimuksessa mitattiin dalzanemdorin turvallisuutta ja siedettävyyttä, ja siinä todettiin, että hoito tällä suun kautta otettavalla lääkkeellä oli yleisesti ottaen hyvin siedettyä, eikä uusia turvallisuussignaaleja ilmennyt. Yhtiö jatkaa SURVEYOR-tutkimuksen tietojen arviointia ja aikoo soveltaa niistä saatuja kokemuksia dalzanemdor-ohjelman meneillään olevaan työhön. 

Lesley White, Sagen Pipeline Patient Engagement & Advocacy -yksikön johtaja, ilmaisi kiitollisuutensa HD-yhteisölle: "Haluaisimme kiittää kaikkia niitä, jotka tekivät tämän tutkimuksen mahdolliseksi. Sage on suunnattoman kiitollinen tutkimukseen osallistujien, perheenjäsenten, hoitokumppaneiden ja puolestapuhujien ajasta ja roolista".

Lisätietoja on osoitteessa lehdistötiedote.


0 kommenttia

Vastaa

Avatarin haltija

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish
Siirry sisältöön