Met grote droefheid kondigen wij het overlijden aan van een van onze oprichters. Gerrit Dommerholt is op 31 december in Nederland overleden. Gerrits bijdrage aan HD kan nauwelijks worden overschat. Hij hielp de vereniging in de jaren 80 op te richten om nauwere samenwerking met onderzoekers te bevorderen en het taboe rond HD te doorbreken. Hij hielp talrijke nationale verenigingen oprichten en motiveerde hen om zich in te zetten voor het welzijn van HD-gezinnen wereldwijd. Hij hielp ons het belang inzien van betrokkenheid van de familie bij de strijd tegen deze aandoening.

HD families overal ter wereld zijn Gerrit veel dank verschuldigd. Namens hen, bedankt Gerrit. Moge je rusten in vrede.   

Svein Olaf Olsen 

Voorzitter IHA

Bea de Schepper

Verantwoordelijke Internationale Ontwikkeling

Categorieën: Nieuws

nl_NLDutch