International Huntington Association heeft een zeer gulle donatie ontvangen. Een Noorse donor zit achter de donatie. Hij wenst anoniem te blijven. Het geld is bestemd voor een nieuwe functie op het kantoor van IHA in Lissabon en wordt onder deze voorwaarde gegeven. De nieuw gecreëerde functie zal het werk van IHA versterken met betrekking tot de communicatie met reeds bestaande leden en nieuwe Nationale HD-organisaties die worden opgericht. Bovendien moet de afdeling marketing en communicatie worden versterkt. De voorzitter van IHA, Svein Olaf Olsen, zegt dat het geld zal worden gebruikt in overeenstemming met de wensen en voorwaarden van de donor. We kunnen in alle statistieken op LinkedIn, Facebook, Instagram en onze eigen website lezen dat artikelen buiten Noord-Amerika en Europa worden gelezen - bijna wekelijks krijgen we aanvragen uit landen waarmee we niet eerder hebben gecommuniceerd of waarmee het lang geleden is dat we contact hebben gehad. Tot nu toe werkt Daniela de klok rond om bij te blijven. Daarom wordt deze donatie zeer gewaardeerd.

Miguel Caetano, nieuw teamlid van de Internationale Huntington Vereniging
Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch