De HD gemeenschap kent de avonturen van Dimitri Poffé maar al te goed, en nu zal de wereld die ook kennen. De Franse reiziger die een fietstocht maakt door heel Zuid-Amerika om aandacht te vragen voor de ZvH, krijgt nu zijn eigen documentaire om verslag te doen van zijn tocht.

Een epische tocht van 18.000 kilometer voor de ziekte van Huntington van Mexico naar Patagonië. "The Present" is een avonturendocumentaire uit 2023 met het verhaal van Dimitri Poffé, een Franse reiziger die zijn geboorteland Frankrijk verliet om een fietstocht van Mexico Stad naar Ushuaia te ondernemen nadat hij positief was getest op de Ziekte van Huntington.

De documentaire is gemaakt door Cascada Expediciones en is geregisseerd door Timothy Dhalleine. De soundtrack is gemaakt door Bastian Bascuñan en Miguel Johnson.

Je kunt de trailer van de film, die in augustus uitkomt, al bekijken:

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch