SOM Biotech, een bedrijf dat medicijnen ontdekt en ontwikkelt op basis van een uniek kunstmatig intelligentieplatform (SOMAIPRO®), is verheugd aan te kondigen dat de werving van de Fase IIb klinische studie met SOM3355 als behandeling voor Huntington's chorea is voltooid.

Na een Fase IIa-studie waarin de patiënten het goede veiligheidsprofiel en klinische voordeel op choreïsche bewegingen bevestigden, voerde SOM Biotech een dubbelblind, placebogecontroleerd Fase IIb-onderzoek van 12 weken uit, waarin de werkzaamheid en veiligheid van twee doseringsschema's werd beoordeeld. De resultaten worden aan het eind van het jaar verwacht.

Klik hier om de volledig persbericht.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch