International Huntington Association har fått en mycket generös donation. Det är en norsk donator som står bakom donationen. Han vill vara anonym. Pengarna är öronmärkta för en ny tjänst vid IHA:s kontor i Lissabon och ges på detta villkor. Den nyskapade tjänsten kommer att stärka IHA:s arbete när det gäller kommunikation med redan befintliga medlemmar och nya nationella HD-organisationer som håller på att bildas. Dessutom behöver marknadsförings- och kommunikationsavdelningen stärkas. IHA:s ordförande Svein Olaf Olsen säger att pengarna kommer att användas i enlighet med givarens önskemål och förutsättningar för gåvan. Vi kan läsa i all statistik som gäller för LinkedIn, Facebook, Instagram och vår egen webbplats att artiklar läses utanför Nordamerika och Europa - nästan varje vecka får vi förfrågningar från länder som vi inte har kommunicerat med tidigare eller som det var länge sedan vi hade kontakt med. Hittills har Daniela arbetat dygnet runt för att hänga med. Därför är denna donation mycket uppskattad.

Miguel Caetano, ny medlem i teamet för International Huntington Association
Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish