Roche och Genentech meddelar att fas II-studien GENERATION HD2 nu är öppen. Detta är goda nyheter för det internationella samfundet eftersom studien planeras att genomföras i 15 länder (Argentina, Österrike, Australien, Kanada, Danmark, Frankrike, Tyskland, Italien, Nya Zeeland, Polen, Portugal, Spanien, Schweiz, Storbritannien och USA). Det börjar i USA, men ytterligare platser i Nordamerika, Europa, Sydamerika och Oceanien kommer att läggas ut på kataloger över kliniska prövningar så snart det finns ett godkännande.

Se hela uttalandet här.

European Huntington Association anordnar ett webbseminarium om denna studie den 19 januari kl. 18.00 CET. Du kan registrera dig här.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish