HD-communityn känner redan till Dimitri Poffés äventyr alltför väl, och nu kommer världen också att göra det. Den franske resenären som gör en cykelresa genom hela Sydamerika för att öka medvetenheten om Huntingtons sjukdom kommer nu att få sin egen dokumentärfilm för att rapportera om sin jorney.

En episk 18 000 kilometer (11 200 mi) cykeltur för Huntingtons sjukdom från Mexiko till Patagonien. "The Present" är en äventyrsdokumentär från 2023 som handlar om Dimitri Poffé, en fransk resenär som lämnade sitt hemland Frankrike för att cykla från Mexico City till Ushuaia efter att han testat positivt för Huntingtons sjukdom.

Dokumentären är gjord av Cascada Expediciones och regisseras av Timothy Dhalleine. Soundtracket är gjort av Bastian Bascuñan och Miguel Johnson.

Du kan redan nu se trailern för filmen, som har premiär i augusti:

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish